Seks en toy tips

Wij hebben in zowel de BDSM wereld als de wereld van de non monogamie veel ervaring opgedaan. Naast deze ervaring vinden wij het ook altijd leuk om op internet nog meer informatie over onderwerpen op te zoeken. Hieronder zullen wij zelf informatieve artikelen schrijven over onderwerpen die wij of erg interessant vinden, of waarvan wij vinden dat er op het internet geen goede informatie te vinden is. De informatie uit de artikelen zal een combinatie zijn van online onderzoek, onze eigen ervaringen en de ervaringen van kennissen van ons.

Spelen met warme en koude sensaties

Spelen met warme en koude elementen in de slaapkamer kan erg leuk zijn. Wij hebben daarentegen gemerkt dat nog lang niet iedereen hier bekend mee is. Ook binnen het spelen met de warme en koude elementen zijn er weer grote verschillen. 

Lees meer »

Beginnen met bdsm?

Wil je beginnen met bdsm, maar je weet niet hoe? Of wat je er voor kan gebruiken? Dan is dit het artikel voor jou om te lezen, wij nemen je mee in een begin van de bdsm wereld.

Lees meer »

Glijmiddelvergelijking

Wij hebben gemerkt dat er veel onduidelijkheden bestaan over glijmiddelen. Mensen hebben het vaak over verschillende merken glijmiddelen, maar bijna nooit over wat voor soort glijmiddel het nu daadwerkelijk is. In dit artikel bespreken wij de verschillen tussen de soorten glijmiddelen die er zijn.

Lees meer »

Materialen sekstoys

Er zijn vele materialen voor sekstoys. In dit artikel bespreken wij de eigenschappen van verschillende materialen en waarom ze wel en niet geschikt zijn

Lees meer »

Sekstoy onderhoud

Het onderhouden van toys kan soms grote vragen opleveren. In dit artikel bespreken wij hoe je je toys het beste kan onderhouden en reinigen.

Lees meer »