Spelen met warme en koude sensaties

Spelen met warme en koude elementen in de slaapkamer kan erg leuk zijn. Wij hebben daarentegen gemerkt dat nog lang niet iedereen hier bekend mee is. Ook binnen het spelen met de warme en koude elementen zijn er weer grote verschillen. 

 

Welke soorten warme of koude spellen kan je doen?

Er zijn veel verschillende soorten spellen mogelijk, wij zullen er in deze blog een paar behandelen:

  • Spelen met ijsblokjes
  • Een koude glazen dildo
  • Een warme glazen dildo
  • Een massage met een massagekaars
  • Spelen met kaarsvet

 

Spelen met warme en koude sensaties

Spelen met ijsblokjes

Hoe kan je spelen met ijsblokjes?

Spelen met ijsblokjes kan je zo bijzonder of simpel maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld om eens te proberen met het ijsblokje over de rug heen gaan voor of na een massage. Wil je het wat intenser? dan kan je met een ijsblokje over de tepels heen gaan of langs de schaamlippen mee strelen. Vind je dat nog niet intens genoeg voelen, dan kan je altijd nog een ijsblokje (met afgeronde randen) in de vagina of anus gebruiken. 

 

Een koude glazen dildo

Hoe kan je een koude glazen dildo gebruiken om mee te spelen?

Een glazen dildo kan je perfect koud maken door deze een tijdje in de koelkast te leggen. hoe langer je deze in de koelkast laat liggen hoe beter hij koud is in zijn geheel. Zodra de dildo goed koud is kan je deze gebruiken om zowel de vagina als de anus te verwennen. Doordat bijvoorbeeld de vagina kouder wordt door de glazen dildo kan het penetreren juist gevoeliger worden.

 

Een warme glazen dildo

Hoe kan je een warme glazen dildo gebruiken om mee te spelen?

Als je een glazen dildo warm wil gebruiken moet je deze rustig aan warm maken. Dit kan bijvoorbeeld in een pannetje water op de temperatuur die je prettig vind. Net als met een koude glazen dildo kan je hier vagina en anus mee verwennen. Doordat de glazen dildo warm is zorgt dit voor extra sensaties. 

 

Een massage met een massagekaars

Een massage met een massagekaars, deze vorm van warmte spel kan zowel een liefkozend als 'grof' randje hebben.

De massagekaars steek je een tijdje van te voren aan zodat de was vloeibaar wordt. Zodra er voldoende was vloeibaar is kan je de kaars uitblazen en over de persoon gieten die je gaat masseren. Giet je het op een korte afstand op de huid, dan zal de was warmer aanvoelen op de huid. Giet je het van een wat grotere afstand op de huid, dan zal de was minder warm aanvoelen. Zodra de was is uitgegoten is het zaak om deze heerlijk over bijvoorbeeld de rug heen uit te masseren voor een lekkere verwenmassage.

 

Spelen met kaarsvet

Spelen met kaarsvet is een wat intensere vorm van spelen met warmte.

Door middel van een kaars (die geschikt is voor wax play) te laten smelten en te laten druppelen kan je met deze warmte spelen. Zoals bij de massagekaars geldt, hoe dichter je bij de huid zit hoe warmer het is. Een hete druppel kaarsvet geeft een korte scherpe pijn, welke daarna een zachte doffe pijn wordt. Let op voor de eerste keren spelen met kaarsvet op waar je dit druppelt. Druppelen op de rug is hiervoor een goed begin om kennis te maken of dit wat voor jou is. Gebruik het in elk geval niet in de holtes van het lichaam, zoals de navel of de bilspleet. 

Het spelen met kaarsvet kan vlekken geven in stof, wil je dit voorkomen kan je een ondergrond gebruiken die makkelijk schoon te maken is en tegen warmte kan zoals een ondergrond van PVC, bijvoorbeeld een opblaasbaar massagelaken.

 

Afsluiting

Wij hopen dat er meer mensen spelen met warmte en kou durven te ontdekken en dat bovenstaande informatie hierbij heeft geholpen. Mochten er naar aanleiding van deze blog nog vragen of opmerkingen zijn. Plaats gerust een reactie hieronder of stuur ons een bericht via de mail of Whatsapp. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.