Garantie en klachten

Garantie

Wij bieden 180 dagen garantie op alle seksspeeltjes en bdsm artikelen. Op de andere artikelen is de garantie naar redelijkheid.

Wij bieden geen garantie als de beschadiging komt door onjuist gebruik of nalatigheid, zoals water, val of stootschade. 

 

Om een artikel aan te melden voor garantie kun je een mail, inclusief bewijslast sturen naar: info@nachtfeestwinkel.nl. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk antwoord te geven. Als je klacht gegrond wordt verklaart zullen wij zorgen terugbetaling of kosteloze vervanging van het product.

 

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

 

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. 

 

Klachten

Mocht er toch nog een probleem zijn, dan kun je ons een mail sturen op ons emailadres: info@nachtfeestwinkel.nl. Wij zullen vervolgens ons best doen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Mocht je hier alsnog niet tevreden mee zijn, dan kun je daarna ook nog terecht bij de geschillenbemiddeling van Stichting Webwinkelkeur. Daarnaast is het voor consumenten binnen de EU ook mogelijk om een klacht in te dienen via het ODR-platform van de Europese Commissie.